

Prima data am facut spuma de capsune cand aveam 7 sau 8 ani... a facut o vecina de-a mea si am mancat toata oala, pe urma am varsat toata noaptea...Apoi, mi-a spus ca daca-mi place atat de mult, ma invata cum sa o prepar.
A fost mai greu sa despart albusurile de galbenusuri, apoi mixerul in priza si o cana de zahar rasturnata peste albusurile batute. Capsunile zdrobite si gata spuma de capsune!
Ingrediente:
4 albusuri,
200 g zahar praf,
o lingurita de otet,
300g capsune.
Se bat albusurile, se adauga otetul, apoi treptat zaharul pudra, pana cand devin o spuma tare, o bezea.
Capsunile se zdrobesc, se lasa la scurs, se toarna zeama intr-un pahar, iar fructele se amesteca cu albusurile.
Se pune spuma in pahare si se serveste rece cu capsune intregi deasupra.


Ce noroc pe capul meu ca ajutorului de bucatar nu-i place...hi,hi,hi...Iar le-am mancat singura...si se vede, clar!
Gata, de maine trec la scobitori cu apa.
Frumoasa tava cu trandafiri am primit-o de la sora mea de Paste.
quelle coïncidence ma chère liana on a eu la même idée de préparer une mousse à la fraise
RăspundețiȘtergereje trouve ta recette très légère et tes verrines sont magnifiques
bonne soirée
mmmmmmmmmmm..adoro le fragole..queste coppe sono golosissime!! complimenti!
RăspundețiȘtergereNotat....ceva rapid si bun!!!!
RăspundețiȘtergereSa-ti fie de bine!!!
Arata grozav spuma de capsune, mai ales ca, in curand, vor aparea si cele adevarate :)
RăspundețiȘtergereEu am azi programata spuma de fructe de padure...Asadar ma servesc cu o portie de capsuni, apoi te invit si eu la o portie de-a mea.
RăspundețiȘtergereFimere-je ne peux pas comparre mes verrines avec tes verrines...merci beaucoup!
RăspundețiȘtergereFederica- grazie mille!
Judy- multumesc!
XXL- multumesc, ai dreptate ;)
Corina- ma servesc mintenas, cum nu? pup
ce rol are otetul?
RăspundețiȘtergereOtetul are rolul de a intari bezeaua ca sa-si pastreze forma dupa ce se pune piureul de capsuni.
RăspundețiȘtergere