Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma

..................................................................................................

duminică, 14 iunie 2015

Noile capsule Persil Power Mix-avantaje si dezavantaje



Am intrat in cea mai mare campanie de testare desfasurata pana acum in Romania, campania #Persil , datorita Buzzstore Romania.

Kitul primit a continut: o punga de detergent de 28 de capsule Persil Power Mix-pentru mine-, 10 mostre de capsule Persil power Mix pentru prietenii mei, un prosop Persil -pentru mine - si 11 brosuri informative pentru mine si prietenii mei.

Am descoperit la mine acasa inovatia Persil Power Mix, pudra si gel impreuna, cu dubla putere pentru o curatare perfecta si rufe stralucitoare.
Noul detergent 2 in 1 are forma unor capsule pre-dozate care combina beneficiile detergentului pudra, dar si ale celui lichid, oferind o solutie eficienta de curatare, chiar si la temperaturi scazute. Formula indeparteaza petele dificile si asigura curatarea profunda a tesaturii datorita detergentului pudra, in timp ce detergentul gel mentine culorile intense si ofera un parfum de durata rufelor. Acum, cu dubla putere a Persil Power Mix vom avea rufe stralucitoare intr-o capsula bicamerala usor de folosit.

In plus, 10 dintre prietenii, vecinii, colegii si cunostintele mele au avut ocazia sa descopere alaturi de mine cat de usor a fost sa obtina curatenia perfecta combinand puterea pudrei cu a detergentului gel. Le-am impartit cu mare drag :-)







Dupa ce-am impartit capsulele, am fost gata pentru marea testare!!
Masina mea de spalat Indesit are o capacitate de 5kg, deci am pus doua capsule in cuva(foto stanga, jos)

apoi am pus hainele. Nu am pus 5kg, cred ca au fost 3,5kg.  Albe, in special, de bumbac si cateva prosoape colorate(foto dreapta, sus).

Am pozat inainte cateva sosete murdare, apoi dupa ce au fost spalate, curate si uscate.


si

Am spalat si rufe colorate, in special rosii, ca noi suntem fani si avem foarte multe haine rosii.

Le-am scos la fel de  rosii :-) Aici am folosit o singura capsula.

Am spalat si haine negre, bleumarin, dar n-am fost prea multumita, au iesit cam decolorate, e adevarat ca fara pete, dar cam decolorate.

si

Se observa diferenta de culoare, nu-i asa? Pentru ca am avut multe rufe negre, am folosit doua capsule. Detergentul e intr-adevar foarte puternic!

Dupa aceste trei experiente am pus doar o singura capsula la 2,5-3kg de rufe.

Avantaje: 
1. nu-ti mai bagi mainile in detergent,  masurand detergent, pielea nu iti mai e atacata, trebuind sa te speli dupa aceea, capsula e dintr-un plastic gelifiant care se topeste in cuva masinii, lasand detergentul sa-si faca treaba;
2. nu mai trebuie sa folosesti balsam, gelul din capsula contine un parfum placut. Cu toate acestea, eu am pus balsam si Calgon in locurile special destinate lor.

Dezavantaje:
1. puterea detergentului decoloreaza hainele, sterge imprimeurile/desenele de pe haine.
2. pot fi usor confundate cu bomboane, gelatina, ca atare multi copiii s-au intoxicat cu aceste capsule(in special in Anglia si Franta):  Pericolul ascuns din capsulele colorate.

Eu am vorbit cu fiul meu, care are aproape 7 ani, si i-am spus ca e detergent si ca e ca o otrava care-l poate ucide, deci nu are voie sa le inghita sau sa se joace cu ele. Le-am pus sus in dulap, unde nu poate ajunge. El a inteles, niciodata nu a inghitit nimic, nu a bagat in gura de pe jos, corpuri straine etc., deci in privinta aceasta eu sunt linistita.

Per total am fost multumita si in urma experientelor cu rufele albe, colorate sau negre, dozez cu grija, pun mai putine rufe, doar jumatate de cuva si folosesc o singura capsula.

Voi ati incercat noile capsule Persil Power Mix?







LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
Hit Counters
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Licenţa Creative Commons
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.