Delimano Ceramica-Advertorial Liana Toma

..................................................................................................

joi, 21 mai 2015

Pila Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant e prietena femeilor!





O veste buna nu vine niciodata singura :-)
Sunt din nou bucuroasa ca ma numar printre primele 500 de persoane care au primit spre testare noua pila Scholl Velvet Smooth, o pila electronica cu cristale de diamant de la SchollRomania.
Gama profesionala dedicata ingrijirii picioarelor acasa e acum a mea, datorita BUZZStore si Scholl Romania si sunt tare nerabdatoare sa o testez, sa va impartasesc impresiile mele despre acest produs revolutionar, dar inainte de toate, abia astept sa ma bucur de rezultatele pilei Scholl Velvet Smooth si sa port incaltamintea potrivita sezonului cald cu vedere la pedichiura ;-)
Multumesc #Buzzstore si #SchollRomania pentru oportunitatea de a participa la aceasta campanie, oferindu-mi astfel sansa de a ma rasfata la mine acasa.


Acasa si la iarba verde, recunosc, am incercat cu succesc pila Scholl. 
Cam asa aratau talpile mele inainte de marea operatiune...cu piele uscata, crapata si galbena. Adevarul e ca dupa o iarna lunga, in aprilie, nici nu aveau cum sa arate :P


Am pregatit pila, am citit instructiunile (foto 1), am desfacut capacul ca sa pot inlatura banda rosie (foto 2), apoi am verificat daca cele patru baterii A1 sunt bine puse si am infiletat la loc capacul (foto 3) ca sa pot porni aparatul.


Am inceput cu piciorul stangul (foto 1, jos), pe talpa (foto 2, jos) si pe calcai (foto 3, jos).


 Pila nu se foloseste decat pe pielea uscata si nu mai mult de 3-4 secunde in acelasi loc, deoarece pielea poate deveni iritata si inflamata. De asemenea, in timpul utilizarii, nu se apasa foarte tare, in caz contrar aparatul se va opri. Am oprit aparatul si am verificat daca pielea este suficient de catifelata. Unde am crezut de cuviinta, am insistat pana ce pielea a devenit catifelata.
Mi-am sters picioarele pentru a indeparta excesul de celule exfoliate, iar cand ambele picioare au fost complet uscate si curatate am aplicat crema Scholl Velvet Smooth(foto 1si2, jos), masca hidratanta de noapte pentru picioare. S-a absorbit imediat in piele (foto 3, jos), mi-am tras sosetele in picioare si am plecat spre casa.
A doua zi m-am trezit cu picioare moi si catifelate!!


Fie cu prietenele la o cafea, fie cu mamicile la scoala, atunci cand ne asteptam copiii, noi, femeile, mai schimbam idei, impresii, retete sau sfaturi din experientele noastre. Acum am vorbit despre cat de mult stam in picioare, cat timp pierdem pe drum sau facand mancare si curatenie, si cat de mult au de suferit picioarele noastre. Si pentru ca datorita BUZZStore si Scholl Romania, am devenit fericita posesoare a pilei electronica cu cristale de diamant Scholl Velvet Smooth, le-am vorbit despre cat de simplu, rapid si sigur e de folosit si cat de moi si catifelate iti lasa talpile dupa numai cateva minute.
Le-am impartit pliante cu multe informatii despre noul produs revolutionar care are grija de talpile noastre, inlaturand cu usurinta pielea dura ingrosata.
Ar trebui sa ne bucuram de picioare frumoase toata vara si nu numai, nu-i asa?







Si dupa ce am folosit-o de patru ori, o singura data pe saptamana pentru mine e de-ajuns, pot sa ma bucur de sandale



si de iarba cea verde gadalindu-mi talpile.


Pretul acestei pile e singura mea nemultumire. Daca la inceput era pe piata la 170 de lei, in unele magazine/farmacii,  acum a scazut la 84.99 la emag.ro.
Poate cand va ajunge sub 50 de lei, le voi cadorisi cu o pila Scholl pe mama si pe prietenele mele :-) 
Pana atunci, imi rasfat singura saptamanal picioarele la mine acasa :D

joi, 7 mai 2015

Frigarui taranesti








A trecut si 1 mai Ziua Internationala a gratarelor!!
Cum?? Nu e Ziua Internationala a gratarelor?? Nuuu creed!!
Bine, bine e Ziua Internationala a Muncii, dar e zi libera, zi ramasa in constiinta astora mai batrani, printre care ma numar si eu, care defilam pe stadioanele patriei in cinstea conducatarului iubit si-a patriei mume. Mame. Si-a patriei mame.
 E bine sa retinem ca in  1889 Congresul Internationalei Socialiste  a decretat ziua de 1 mai drept Ziua Internațională a Muncii, în memoria victimelor grevei generale din Chicago, ziua fiind comemorată prin manifestații muncitorești. Cu timpul, 1 mai a devenit sărbătoarea muncii în majoritatea țărilor lumii, diversele manifestări căpătând amploare pe măsură ce autoritățile au convenit cu sindicatele ca această zi să fie liberă(sursa: wikipedia).
Buun, revenind la gratare. Astea de fata. Taranesti, adica exact ca la tara!! :D


Ingrediente:
350g carne de porc(spata, pulpa, muschi),
2 rude de carnati afumati,
1 bucata de slanina cu boia,
3-4 cepe rosi.

Pentru marinata:
20ml vin alb,
1 lingurita condimente friptura de porc Kotanyi,
1/2 lingurita chili pul biber Kotanyi,
2 linguri sos de soia,
condimente pentru gratar rasnita Kotanyi.

Mod de preparare:

Carnea de porc se taie in bucati de 5 cm si se lasa intr-o marinata din: vin alb, sos de soia, condimente pentru friptura de porc si chili pul biber. Se amesteca bine cu carnea, se acopera cu folie alimentara si se lasa la rece o ora.
Initial am vrut sa fac doar frigarui cu carnea de porc de aceea am folosit sos de soia si chili. Pe urma cand am vazut halca de slanina in frigider, plus carnatii afumati de la soacra-mea, mi-am zis ca ar fi perfect sa le folosesc si sa fac astfel niste frigarui taranesti. Buna idee, nu-i asa? ;-)


 Inainte de a le pune pe gratar, bucatile de carne se asezoneaza cu condimente pentru gratar din rasnita Kotanyi.


Carnatii afumati se curata de piele si se  taie in bucati de 5 cm. Slanina se taie felii, apoi in bucati de 5 cm. Soriciul se da la o parte :P L-am mancat pe toot!! :D

Ceapa se curata, se spala, se taie in patru, apoi fiecare felie in doua bucati.

Pe un bat de frigaruie punem prima data slanina, carnea de porc, carnatul, ceapa, iar slanina, carne de porc, carnat, ceapa si tot asa pana se ajungem in varful frigaruiei care se lasa liber.



Pe un gratar/tigaie grill sau ce aveti voi-eu am folosit racleta Tefall care se comporta tot ca un grill-


se aseaza frumos frigaruile una langa alta si se intorc succesiv la trei minute.


Sfaraie, sfaraie...Doamne, ce miros!!! Parfum!!

 

Slanina aia translucida s-a lipit de carnea de porc si s-au combinat pe fata, dom'le, zau! :P

Verificati daca e gata carnea de porc, daca e prajita pe margini si roz in mijloc, inseamna ca e buna ;-)
In rest, slanina aurie, carnatul putin prajit, ceapa rosie imbibata cu unsoare si condimente au dat o combinatie foarte reusita!!


Tulai Doamnee!!


De-men-ti-a-le!!!

Faceti-va si voi! :P Musai!! ;-)




A apărut o eroare în acest obiect gadget

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
@ Continutul acestui blog (imagini/text )constituie proprietatea autoarei, Liana Toma, si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe. The content of this blog is protected by the law of copyright. Ask owner permission to use any of its content.
Licenţa Creative Commons
Pe masa din bucatarie Liana Toma de Liana Toma este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată .
Bazată pe opera disponibilă la pemasadinbucatarie.blogspot.com.
Permisii dincolo de aria acestei licente ar putea fi disponibile la http://miciibucatari.blogspot.com/.